Jdi na obsah Jdi na menu

6. Širé moře

9. 6. 2011

sire-more.jpg

Poslední a také největší úroveň. Odehrává se na malých ostrůvcích někde v moři. Je tu několik zničených lodí a také vzducholoď. Jedná se o docela originální úroveň, která je však na finální až příliš dlouhá.

Hodnocení: 7/10
Počet nepřátel: 888
Herní doba: 1 h  30 min


Ramielramiel.jpg

Info: Velký anděl v brnění s černými křídly. Může vystřelovat rychle letící ohnivé koule před kterými se těžko uhýbá. Může vás také praštit, když se přiblížíte. Vydrží skutečně hodně a nejlepší je rozhodně použít ty nejsilnější zbraně.

Ohrožení: 100%

Zbraň: Molotov

 

 

 

 

 


Asgarothasgaroth.jpg

Info: Velký bílý démon podobný Alastorovi z předchozích dílů. Může vás praštit ale horší jsou jeho ohnivé koule, které někdy vystřelí. Před nimi je nutné uskočit stranou. Může také zvednout ruku a vypouštět ze sebe blesky. Chvíli potom spadne na vás několik kusů kamene.

Popis boje: Jakmile se Asgaroth před vámi objeví (objeví se i Ramiel) začněte couvat směrem odkud jste přišli. pořád ustupujte a připravte si Molotov. Nejprve se zaměřte na Ramiela a palte do něj dokud nechcípne. Tak se budete moci plně soustředit na Asgarotha. Ten je mnohem nebezpečnější ale také rychlejší proto stále ustupujte. Pokud se k vám dostane začne vás mlátit ale i na dálku je nebezpečný. Před jeho ohnivými koulemi uskakujte a pečlivě sledujte jestli ze sebe nevypouští blesky, jakmile k tomu dojde spadne na vás hromada kamenů před kterými musíte nějak uhnout. Prostoru kolem vás je dostatek, takže se nemusíte obávat, že se dostanete až na kraj ostrova. Palte do Asgarotha a občas zkuste z Molotova vystřelit i nádrž, jejíž výbuch bude extrémně zničující. Nakonec Asgarotha určitě porazíte.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Romanius.com - Angel Dust-7.level

24. 2. 2016 7:13

Chybí tady level 7:Angel Dust(Andělní prach)

0gmgmgmwgmgmg - Angel Dust

24. 2. 2016 7:10