Jdi na obsah Jdi na menu

Redemption

Redemption měl být původně jen modifikací jiného dílu ale nakonec se stal plnohodnotným pokračováním. Příběh propojuje všechny předchozí díly, takže pro úplné pochopení je třeba mít je již projité.

Po grafické stránce nedošlo k žádným změnám. Pouze vyprávění příběhu je ještě hůře zpracované než dříve - posunujíci se text a obrázky postav.

Tentokrát hrajete jak za Daniela tak za Beliala a zbraňový arzenál je tak největší ze všech předchozích dílů. Nové zbraně však nečekejte. Bohužel tu nejsou takřka žádní noví nepřátelé (jen boss a má pouze jiné vlastnosti).

Žádné nové karty tentokrát nečekejte. Ty které vyhrajete patří k těm nejlepším ze všech a úkoly pro jejich vyhrání také nejsou nijak těžké.

Úrovně jsou sice menší než většina jiných a je jich pouze 6 ale přesto v nich potkáte stovky nepřátel. Obvykle vás čeká v každé úrovní kolem 1000 nepřátel, což je opravdu mnoho. Určitě si všimnete, že tyto úrovně jsou poměrně přehledné a neobsahují žádné složité prostory, což je dáno tím, že jde o upravené multiplayerové úrovně. Dostanete se tak do velkého hradu, podzemí, katedrály a dalších. Dá se říci, že žádná úroveň neobsahuje nic nového nebo zajímavého. Boj s bossem opět svedete na konci běžné úrovně, jak tomu bylo u minulého dílu.

Je tedy jasné, že Redemption nepřináší takřka nic nového ale přesto si myslím, že skalní fanoušky Painkillera i tento díl potěší. Nebýt vyloženě mizerně zpracovaných úrovní a zbytečně velkému počtu monster mohlo být vše lepší.

 

Rubriky

Úrovně

Příspěvků: 6

Trauma

Příspěvků: 1

Souhrn

Příspěvků: 1

Lebky

Příspěvků: 2