Jdi na obsah Jdi na menu

Postavy

9. 9. 2011

William Sherman

bill.jpg

Sherman je hlavní postavou hry. Je to zkušený nájemný zabiják. Osudnou se mu stane akce, kdy chce pomocí bomby zničit auto s jeho cíli. Bohužel se do místa exploze dostane autobus plný nevinných lidí a Sherman se pokusí je varovat. To ale nestihne a tak všichni zemřou. Po smrti pro Shermana následuje Očistec. Zanedlouho se s ním setká démon Asgaroth, který ho chce získat na svou stranu, což Sherman odmítne. Po nějaké době ho kontaktuje anděl Ramiel a přislíbí mu pomoc. Sherman mu uvěří ale když se setká se strážcem Očistce Eliahim, dozví se, že Agoroth a Ramiel jsou spojenci a chtějí převezmout vládu nad Očistcem. Shermanovi se podaří oba porazit a, i když mu Ramiel nabízí možnost návratu do svého života, odmítne, a Ramiela zabije mečem. Připojí se k Eliahim jako strážce Očistce.


 

Asgaroth

asgaroth-p.jpg

Asgaroth je jeden z generálů Luciferovy armády. Lucifer sice už nežije ale i tak chce Asgaroth získat kontrolu nad Očistcem. Proto se spojil s Ramielem, který mu s tím pomůže a oba se stanou vládci Očistce. Asgaroth zkusí na svou stranu vzít i Shermana ale ten odmítá. Později se opět setkají a Asgaroth v boji s ním zemře.


 

Ramiel

ramiel-p.jpg

Ramiel je padlý anděl, který chce získat vládu nad Očistcem, a proto se spojí s Asgarothem. Když se Ramiel poprvé setká s Shermanem nabídne mu pomoc. Ve skutečnosti mu ale nejde o nic jiného než ho zabít. Při dalším setkání už Sherman zná jeho plány a porazí ho. Ramiel je sice poražen ale není mrtvý. Nabídne Shermanovi návrat do života ale ten odmítne a zabije ho.


 

Elyahim

elyahim.jpg

Elyahim je jedna ze strážkyň Očistce. Právě ona poskytne Shermanovi informace o Očistci a situaci v něm. Také ho varuje před Asgarothem a Ramielem. Když Sherman oba porazí dá mu zvláštní meč se kterým může zabít Ramiela. Jakmile je po všem nabídne Shermanovi návrat na zem nebo možnost zůstat v Očistci a přidat se ke strážcům.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář