Jdi na obsah Jdi na menu

6. Vstup

2. 7. 2011

vstup.jpg

Celá úroveň se odehrává v nějakém chrámu. Ten je rozdělen na dvě části z nichž každá je osvětlena jinak barevnými světly. Polovina chrámu je tedy v barvě modré a polovina v barvě červené. Uprostřed je velký sál ve tvaru kříže s mnoha sloupy.

Hodnocení: 5/10
Počet nepřátel: 901
Herní doba: 25 min


Evaeva.jpg

Info: Poté co získala moc od mrtvého Alastora se převtělila do jeho těla. Je z ní tedy velký okřídlený démon v brnění. Kromě úderů je schopna plivat plameny nebo vystřelit ohnivou stěnu. Dokáže také vystřelit do vzduchu ohnivé kameny.

Popis boje: Jakmile budete v sále vemte si zlaté brnění a běžte co nejdále od Evy. Může vás praštit nebo ná vás plivat plameny ale pokud jste dostatečně daleko nedosáhne na vás. Občas se jakoby zelektrizuje a vymrští do vzduchu několik kusů kamene. Ty ale většinou narazí do stropu chrámu a rozpadnou se takže se vám nic nemůže stát. Nejhorší ovšem je pokud vystřelí ohnivou stěnu. Ta pojede přímo proti vám a jediná šance jak se jí vyhnout je jí obejít. Bohužel prostor v chrámu není moc velký a jen těžko se stěně vyhnete. Eva je naštěstí tak široká, že bude mít velké problémy se vyhýbat sloupům v sále. To znaméná, že pokud si držíte odstup tak se k vám pravděpodobně ani nedostane a jediné na co si musíte dávat pozor je právě jíž zmiňovaná ohnivá stěna. Likvidace Evy je docela zdlouhavá, protože vydrží opravdu hodně ale s raketometem v kombinaci s kulometem se vám povede Evu nakonec udolat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Roman Kunc - Unholly stronghold 7.level a Small church 8.level

24. 2. 2016 7:17

Chybí tady levly 7 a 8:Unholly stronghold(Znesvěcená pevnost) a Small church(Malý kostel)

Lukaskon - Re: Unholly stronghold 7.level a Small church 8.level

24. 2. 2016 10:04

Ano, já vím. Na tyto stránky jsem už zanevřel a kompletní obsah + mnoho nového je teď zde http://serioussam.adventurista.cz/