Jdi na obsah Jdi na menu

1. Zakázané údolí

9. 7. 2011

 zakazane-usdoli.jpg

Úroveň, které dodává slušnou atmosféru mlha a vítr. Je zde katedrála kolem které se rozléhá hřbitov. V údolí je velký kamenný most přes řeku, pár domů a hlavně zřícenina nějaké stavby.


Velký Křižácký rytíř s kušívelky-kriyzak.jpg

Info: Ze své kuše je schopen střílet přesné šípy. Těm je velmi těžké uhýbat a tak je nejlepší se před ním moc neukazovat. V druhé ruce má velký štít přes který není možné střílet a odkrývá ho jen na chvilku když vystřeluje z kuše. Je tedy velice náročné ho zasáhnout. Nejlepší je vystřelit přesně ve chvíli kdy se chystá použít kuši a odklápí štít. Je hodně odolný a tak je při boji s ním vhodné najít nějaký kryt.

Ohrožení: 65%

Zbraň: Elektro

 

 


 

 

 

 

Velký kazatelvelky-kazatel.jpg

Info: Tlusťoch s velkou sekerou, kterou vás může seknout. Na zádech má utrhané nohy. Může také zvedat velké předměty a házet je po vás. Navíc je nesmrtelný pokud se v jeho okolí pohybují další nepřátelé. Musíte tedy všechny ostatní zabít a on vysaje jejich duše. Nyní už je zranitelný ale vydrží extrémně hodně. Je také mnohem větší než vy a tak není snadné mu uhýbat. Pokud ho dostatečně poraníte hodí po vás svou sekeru takže se včas uhněte. Potom se jakoby nafoukne, vznese a pokusí se do vás narazit. Můžete se mu zkusit uhnout ale je lepší ho rychle sestřelit.

Ohrožení: 100%

Zbraň: Samopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář