Jdi na obsah Jdi na menu

6. Černá věž

7. 7. 2011

cerna-vez.jpg

Tato úroveň je extrémně malá. Je zde pouze malý ostrůvek oddělený od zbytku velkou propastí. V dálce je brána vedoucí k vysoké černé věži. Z nebe neustále padají meteority.


Čertvelky-cert.jpg

Info: Veliký čert, který má místo dolní poloviny těla válec. Při pohybu se odstrkuje. Je schopný vystřelovat velké ohnivé kameny nebo rychle za sebou letící malé kamínky. Zranitelný je pouze když útočí a to jen na té části těla, která svítí žlutě.

Popis boje: Jste na malém ostrůvku odděleného propastí od zbytku pevniny. Kolem jezdí čert. Sledujte ho a také se občas koukejte doprostřed ostrůvku, kde se někdy objeví léčení. Buďte připraveni na čertovy útoky. Může po vás vystřelovat rychle za sebou letící kameny. Před nimi uhýbejte do stran. Druhý útok je vystřelení velikého ohnivého kamene. Před tím rychle uskakujte do stran ale musíte být opravdu rychlí jinak vás trefí. Také dávejte pozor kam šlapete, abyste nespadli do propasti. Všimněte si, že když čert útočí rozsvítí se mu žlutě nějaká část těla ( hlavy, ruce, tělo ). Střelba do žluté části mu ubližuje ( jinak je nezranitelný ). Je těžké přesně střílet a zároveň uhýbat, takže je nejlepší počkat až mu bude svítit tělo ( je největší ) a do něj pálit nejlépe kůlometem nebo kulometem. Po nějaké době se na ostrůvku objeví čtyři živoucí ohně a hned na to také čtyři kriplčertové. Všechny musíte zabít co nejdříve ale zároveň dávat pozor na útoky Čerta. Jakmile všech osm nepřátel pobijete nic vám už nebude bránit v palbě do Čerta. Stále uskakujte jeho střelám, berte léčení a palte do něj dokud se nerozpadne. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář